Foto: Goran Mehkek / CROPIX

SRBI LUDUJU, ‘MILANOVIĆ JE SVE PRIZNAO!’ Naivno zagrizli na izjavu predsjednika: Nastalo narodno veselje zbog Kosova

Autor: I.G.

Srpski tabloidi pod palicom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića s velikim su uzbuđenjem pisali o tome da je hrvatski predsjednik Zoran Milanović danas, među ostalim, izjavio da smo “mi i međunarodna zajednica anektirali Kosovo” te da je “oteto od Srbije”.

Vučićev tabloid Informer tako u naslovu piše: “Milanović priznao: KOSOVO JE OTETO OD SRBIJE!” Vijest je pozicionirana na prvo mjesto svog portala.

Foto: Screenshot

Alo, još jedan prorežimski tabloid, vijest prenosi s naslovom: “MILANOVIĆ: Anektirali smo Kosovo, oteto je od Srbije!”

Objektiv, jedan tabloid koji se pokazao kao izrazito sklon Vučiću, u naslovu piše: “Milanović: OTELI smo Kosovo od Srbije, mi i međunarodna zajednica! Nije aneksija, nego OTIMANJE!” Ovaj tabloid još u podnaslovu izdvaja Milanovićevu izjavu: “Hrvati nisu toliko mrzili Srbe koliko ovi tamo mrze Ruse.”

Foto: Screenshot

Svi spomenuti mediji izdvajaju dio današnje Milanovićeve presice u kojem je govorio o Kosovu:

“Dok ne shvatite da Srbija i Rusija nije isto, da je to nažalost bolna činjenica i opasnost. Anektirali smo Kosovo. Mi i međunarodna zajednica. Uzeto je od Srbije. Ko je to napravio nego mi? Jesmo priznali Kosovo? Nije aneksija, nego otimanje. Kak se to zove? Ekstrakcija. Nije šija, nego vrat. Ovo nije dovođenje u pitanja Kosova, nego cijelog koncepta”, rekao je Milanović.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.