ŠOKANTNO: Suprug invalid tjerao me da ližem vlastitu krv kada mi je razbio glavu, tjerao me da gutam urin

Autor: I.M.

"Nisam nikome ni htjela biti na teretu. Radila sam kao konj, do posljednjeg trenutka. Jednom kada mi je razbio glavu krvi je bilo na sve strane. Vikao je da će se napiti moje krvi, a onda me tjerao da ližem tu istu krv.", ispričala je Tonka.

Tonka M. Iz Trnopolja kod Prijedora godinama je trpila udarce. Suprug ju je udara čin je stigao, rukama i šakama, vukao ju je za kosu. Tukao ju je čekićem, komadom drveta, crijevom za vodu. Jedne prilike čak je i pucao za njom, ali i promašio. Svoju šokantnu priču ispričala je za Dnevni avaz u kojem tvrdi da ju je suprug koji je dvije godine stariji od nje, ali i prikovan invalidska kolica, znao tući do krvi.

Tonka od supruga nije bježala jer nije imala gdje. “Nisam nikome ni htjela biti na teretu. Radila sam kao konj, do posljednjeg trenutka. Jednom, kada mi je razbio glavu, krvi je bilo na sve strane. Vikao je da će se napiti moje krvi, a onda me tjerao da ližem tu istu krv.”, ispričala je Tonka. Jedne prilike nasilni suprug u grlo joj je jednom nagurao bocu s urinom te ga je na silu morala piti. “Gola sam, po cijelu noć, morala klečati na podu kuhinje. Pamtim i da su batine bile tri puta jače kada sam bježala od njegove šake”, prisjetila se za ovaj medij Tonka.
Prije dva mjeseca predala je zahtjev za razvod braka nakon skoro četrdeset godina zajedničkog života. Posljednjih nekoliko mjeseci živi sama u kući svoje majke, a suprug je u jednom od privatnih domova u Prijedoru.

 

 

Autor:I.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.