SKANDALOZNA VUČIĆEVA IZJAVA: ‘Hrvati se raduju i vjeruju u srpsku nesreću! Angažirali sve svoje snage kako bi urušili našu zemlju…’

Autor: Dnevno

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić je nakon summita o Kosovu i Metohiji odgovarao na pitanja novinara i ponovno pričao o Hrvatskoj i reakciji koje iz naše zemlje stižu na nemire u Srbiji.

“Kada je riječ o Hrvatskoj, ne iznenađuje me to. Nije istina da je Vojska Srbije odbila poslušnost vrhovnog zapovjednika. A oni neka se raduju, ja sam sretan kad se Hrvati raduju i vjeruju u srpsku nesreću jer mi je jasno da onda imaju mnogo problema s našom snagom i s tim da podnose uspjehe Srbije”, rekao je Vučić.

“Mnogima ne odgovara jaka Srbija. Naravno da su angažirali sve svoje snage kako bi urušili našu zemlju”, istaknuo je Vučić.

“Zašto ne bi mrzili Vučića i zašto ne bi navijali za Hitlerove sljedbenike… Oni to uopće ne kriju i navijat će za svakoga samo da sruše Srbiju”, poručio je srbijanski predsjednik.

(VIDEO) Uzrujani Vučić objašnjava zašto je lagao o broju respiratora u Srbiji. Nećete vjerovati koji je razlog!

Vučić nastavlja četnikovanje! Nova skandalozna izjava o Glini: ‘Zar bi se trebao ispričati’?




(VIDEO) Ovo je trenutak u kojem je krenuo kaos u Srbiji! Pogledajte i zašto!




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.