Screenshot/Facebook

SILOVAO MALOLJETNU KĆER I NUDIO JE MIGRANTIMA: Monstrum je djevojčicu tjerao da sve snima

Autor: S.V.

Tužiteljstvo u Pančevu podiglo je optužnicu protiv V. J. iz okoline Pančeva, zbog sumnje da je silovao svoju maloljetnu kći, ali i njome trgovao te je podvodio.

Na teret mu se stavlja da je od ožujka 2019. do travnja ove godine, u selu kod Pančeva, silovao vlastitu kći koja mu je povjerena na staranje, prenosi Espreso.

Nudio je migrantima

Tužiteljstvo navodi da ju je dva puta silovao, te ju natjerao da drži uključenu kameru tijekom gnjusnog čina.

Snimku seksualnog odnosa putem društvene mreže dijelio je sa različitih profila, te je na taj način djevojčicu nudio migrantima koje je i dovodio u kuću.

Također se tereti da je tijekom te godine djevojčicu tjerao na prostituciju i od nje tražio da na taj način zarađuje novac.

Tko je malčanski brijač? Susjedi otkrili mračnu istinu o serijskom silovatelju! Ovi detalji lede krv u žilama: Majka ga je brutalno zlostavljala




 




Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.