Screenshot

ŠEŠELJ IZGOVORIO NAJGORU UVREDU U SVOJOJ KARIJERI! ‘Ona je kalaštura koja se godinama ku*va sa ambasadorima’

Autor: S.V.

Na vrijeđanja najgore vrste od strane srpskog radikala Vojislava Šešelja, srpska je javnost odavno navikla.

Ipak, zadnjom objavom na Twitteru, zaključuju srpski mediji, Šešelj je psovkama nadmašio sam sebe, a ružne, nebirane riječi uputio je poznatoj dramskoj književnici Biljani Srbljanović.

Ona je, naime, austrijskog pisca Petera Handkea koji je unatoč promicanju velikosrpske politike u vrijeme ratova na ovim prostorima dobio Nobelovu nagradu, a čiju je dodjelu bojkotiralo nekoliko zemalja uključujući i Hrvatsku, nazvala “negacionističkim đubretom”.

Šešelj, kao i svi ostali velikosrpski zagovornici, nije dobro reagirao na vrijeđanje omiljenog mu pisca, pa se nije ustručavao književnici obratiti ovako:

“Poznata beogradska kalaštura Biljana Srbljanović koja se godinama kurvala sa stranim ambasadorima i hvatala u svako izdajničko kolo, obrušila se na velikog književnika Petera Handkea. Naziva ga neratorom genocida i đubretom. I gle, ne oglašava se niko od naših dežurnih moralista”, napisao je u objavi.

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.