SAVRŠENA IDEJA: Gradonačelnica otvorila Park novogodišnjih jelki

Autor: Dnevno

Otvoren je prvi Park novogodišnjih jelki u regiji. Na sjajnu ideju došla je gradonačelnica vojvođanskog Sombora Dušanka Golubović, a građani su je zdušno prihvatili.

Oko 20 drvaca koja su krasila domove tijekom blagdana posađena su u Parku novogodišnjih jelki u Ulici Slaviše Vajnera Čiče u blizini Rokovačke šumice. Svoju jelku u parku je posadila i somborska gradonačelnica.

Park novogodišnjih jelki u Somboru
Park novogodišnjih jelki u Somboru / Foto: Grad Sombor

“Ovo je samo prva od lokacija za ovu namjenu u cilju pošumljavanja i očuvanja zelenila. I ranije smo pozivali ljude da jelke kupuju s busenom, kako bi one i kasnije nastavile svoj život”, kaže gradonačelnica Dušanka Golubović za službene stranice grada Sombora.

Pritom je pozvala sve građane da svoje jelke zasade u parku kako bi zajednički dali svoj doprinos očuvanju životne sredine i pošumljavanju. U tome su im svakodnevno na raspolaganju gradski komunalci.

Možda će somborski primjer slijediti i  hrvatski gradovi i općine.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.