Avaz

SADISTI SNIMILI VIDEO NA KOJEM EDINU ČUPAJU NOKTE I URINIRAJU PO NJEMU! Bosna zgrožena, traži smrtnu kaznu za ubojice: ‘Ovako nešto nije bilo ni u ratu!’

Autor: S.V.

Nakon višednevne potrage, Sava je izbacila tijelo nesretnog  Edina Zejćirovića kojega su Suan Halilović, Nihadom Hukić i Suvad Djedović oteli i mučili do smrti u predjelu Vučilovca, a zatim bacili u rijeku.

Edin Zejčirović je danas pokopan, a istovremeno je uhićen i Samid Šabanović koji je, također, sudjelovao u ovom odvratnom činu, a koji je do danas bio u bijegu.

Ubojice su, doznajemo sa Facebook stranice Pravda za Edina, cijeli taj sadistički čin snimale mobitelima, a video su objavili i neki BiH mediji koji su ga, zbog vrlo uznemirujućeg sadržaja, naknadno povukli.

“Onako nešto nije viđeno u ratu. Pa šta im je uradio da mu kidaju nokte, da uriniraju po njemu. Zbog toga, Brčaci, ma kako se zvali, izaći ćemo na ulice i tražiti da se monstrumi maksimalno kazne. Tražićemo da se uvede kazna doživotnog zatvora za takve monstrume, pedofile, silovatelje”,  reka je jedan od osnivača Facebook grupe.

 

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.