Foto: Dnevno

‘SADA SE KAJEM!’: Po prvi put se oglasila tajanstvena Splićanka koju je Matej zadnju zvao u Beogradu. Evo što kaže o svemu

Autor: Dnevno

Potraga za nestalim Matejem Perišem traje već 20 dana, a jedne od zadnjih informacija bile su da je Periš kobne večeri u više navrata pokušavao ostvariti kontakt s Majom S., Splićankom koja je isto boravila u Beogradu, ali ne s Matejevim društvom.

Kako je poznato ona je u Beograd stigla prije Mateja i njegova društva, a prema pisanju nekih medija riječ je o djevojci koja redovno posjećuje noćne klubove i beogradske kafiće, te se vjerovalo da ju je Periš upravo zbog toga i kontaktirao, vidjevši na društvenim mrežama da je u Beogradu, piše Nova.rs.

Nakon što je u javnost izašla informacija da je ona Matejev posljednji kontakt, djevojka je ugasila profile na društvenim mrežama i povukla se. No čini se da je ipak odlučila progovoriti u javnosti.

Normalno je da se kajem

Kako kaže Maja S., sada se kaje jer se nije javila na Perišev poziv.

“Normalno da se kajem. To mi je najveća muka od svega jer smatram, da me je možda obavijestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gdje da idu i što da rade”, rekla je Maja S. u emisiji ‘Eksploziv’ na TV Prva koja će se večeras emitirati.

Djevojka će tako po prvi put izaći u javnost i reći što zna o Periševom nestanku.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.