Foto: Tom Dubravec / CROPIX

RAZOTKRIVENA TAJNA DOGAĐAJA U GOTIKU! U klubu su pale teške riječi, došlo je do natezanja, a onda je Matej otišao u smrt

Autor: Dnevno.hr

Tijelo mlađeg muškarca nađeno je u srijedu ujutro kod Ade Huje, a iako još nisu stigli nalazi obdukcije, samo pogledom utvrđena je je velika podudarnost s nestalim Matejom Perišem. Naime, na tijelu su uočene tenisice, majica, traperice, srebrni sat na ruci i telefon u džepu, što odgovara opisu garderobe koju je imao nestali Periš na sebi.

Podsjećamo, Periš je nestao u noći između 30. i 31. prosinca kada je iz kluba otrčao do Sava promenade i krenuo prema rijeci. Privatni detektiv Braca Zdravković je tada u svojoj emisiji “Čudne priče” iznio detalje što se događalo u klubu Gotik” neposredno prije nestanka Mateja Periša.

Detektiv Braca Zdravković koji je pratio ovaj slučaj, ispričao je tada u svojoj emisiji da su Matej i prijatelji u “Gotik otišli poslije večere u jednom restoranu i to potpuno neplanirano. Nisu imali rezervaciju, ali kada su pitali osiguranje imali li mjesta, oni su ih pustili da uđu, jer je jedna rezervacija bila otkazana. Obavezno su morali naručiti bocu  skupljeg pića, što je normalno i što je inače menadžerska politika kluba.
Matej je bio raspoložen i naručio je bocu viskija koju je platio 150 eura. Nakon toga su zapazili ekipu Zadrana za drugim stolom te je počela komunikacija.

Kako je Zdravković naveo, Matej je tada krenuo u prvu šetnju klubom, ali je nepoznato je li tada upoznao neke djevojke ili društvo.

Kada se vratio vidio je da nema jednog prijatelja koji je bio u toaletu. Netko od Zadrana mu je tada nazdravio, pa je on odlučio častiti cijelo društvo pićem, uzeo je bocu viskija iz koje je bila već popijena trećina pića i poklonio im.

“Kada se prijatelj vratio i vidio da su ostali bez pića, nije mi zadovoljan, ali je Matej rekao da će naručiti novu bocu”, objasnio je detektiv. Nakon toga prijatelj je otišao do šanka i naručio je i rekao konobarici da će Matej platiti.

“Ne znajući za to, Matej je zaustavio drugog konobara i naručio piće, a taj konobar je bio brži. Donio je bocu koju je Matej platio, a nešto kasnije se pojavila i konobarica. I tu je i nastao problem. Matej je probao riješiti nesporazum te objasniti da je on već platio piće, da im ta boca ne treba i da je vrati. Konobarica se počela buniti i pozvala osiguranje”,  ispričao je Zdravković, dodajući da su dečki naručili piće, ali da ne žele platiti.




Nakon toga je došlo do natezanja, osiguranje im je reklo da moraju platiti ili neku izađu iz lokala. Sve to je vidio prijatelj koji je bio kod šanka i prišao im da vidi što se dogodilo. Kako je Matej imao oko 500 eura, prijatelj je platio piće. U isto vrijeme su počeli raspravljati pa je Matej pitao Zadrane zašto oni ne plate. Na što su se oni naljutili i pale su oštre riječi.

Zdravković je rekao da je Matej tad odlučio otići u šetnju.

“Htio se distancirati od društva. Da razjasnimo, nitko njega nije napao u Gotiku, jer da jeste, on bi se vratio društvu, oni su mu bili jedina zaštita koliko god da je bio ljut. Možda je krenuo na neko mjesto gdje mu je neko drugo društvo predložilo”m objasnio je detektiv.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.