Pixabay

PRONAŠLI JE KAKO KRVAVA I PROSTRIJELJENA PIJE RAKIJU: Nevjerojatan slučaj potresa Srbiju

Autor: S.V.

Kada je policija iz Vrnjačke Banje banula u kuću V.V. (55) za koju im je dojavljeno da je ubijena, zatekla je nevjerojatan prizor…

Krvava i prostrijeljena žena sa ručnikom oko vrata mirno je ispijala rakiju sa svojim nevjenčanim suprugom R.N. (60).

Tvrdi da se ranila sama

Policija je odmah pozvala Hitnu pomoć, a u međuvremenu je ranjena žena objašnjavala kako se neoprezno rukujući pištoljem sama ranila, te kako je oružje sakrila jer je kupljeno “na crno”.

Inspektori ovo objašnjenje nisu prihvatili, jer su prethodno primili poziv nećakinje prostrijeljene žene koja je rekla da joj se telefonski javio vidljivo alkoholizirani R.N. riječima da je “ubio V.V. i da je tako moralo biti”, piše Mondo.

Nalaz govori drugačije

Osim toga, zaključeno je da zadobivene rane žena nikako nije mogla nanijeti sama sebi jer je medicinski nalaz pokazao da je V.V. prostrijeljena sa visine, te da je metak ostao zaglavljen u kičmi, zbog čega je poslana na operativni zahvat.




Oboje i dalje tvrde kako se zapravo nije dogodilo ništa i kako su proveli romantičnu večer.

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.