POSTOJI RIZIK OD NAPADA, AMBASADE U PRIŠTINI UPOZORILE OSOBLJE: Prijetnja navodno dolazi od jedne osobe, a policija poručila da prate situacija i da je sve pod kontrolom

Autor: Dnevno

Strana diplomatska predstavništva u Prištini upozorila su svoje zaposlene da izbjegavaju gužve i  velike šoping centre, jer prema njihovim saznanjima, navodno postoji rizik od mogućeg napada do 30. studenog, pišu prištinski mediji. Prema nekim informacijama, prijetnja  za sigurnost dolazi od jedne osobe.

O tim informacijama obavješteni su organi za sigurnost, no oni su cijelu situaciju umirili te naveli da ne vide nikakvu opasnost te da prate situaciju.

“Policija poduzima operativne radnje u suradnji i koordinaciji s organima pravosuđa, u interesu održavanja javnog reda i sigurnosti u zemlji”, poručeno je.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.