Foto: Screenshot

Policija razrješila misterij djevojke u bijelom i mladića u crnim tenisicama: ‘Radi se o velikoj slučajnosti’

Autor: Dnevno

Srpska policija rješila je misterij  mladića i djevojke koji se pojavljuju na jednoj snimci na kojoj je i nestali Matej Periš a o kojim snimkama se već danima raspravlja.

Tako je policija istragom utvrdila da se radi o dva različita mladića. Jedan je Matej Periš koji se pojavljuje na početku snimke i koji na nogama ima bijele tenisice, a drugi je mladić koji je te noći, 31. prosinca, također nosio samo crnu majicu, vjerojatno također kratkih rukava, ali on nosi crne tenisice.

Također je policija rekla da dvoje ljudi koji se kasnije pojavljuju na snimci ni na koji način nije povezano s Matejem.

“Radi se o velikoj slučajnosti da su se u hladnoj noći dvojica mladića toliko sličnog stasa i odijevanja trčeći mimoišla u razmaku od nekoliko sekundi. O velikoj slučajnosti, ali ipak samo slučajnosti, pišu sprski mediji.

Podsjećamo, Splićanin Matej Periš (27) nestao je u Beogradu u noći s 30. na 31. prosinca. Danas je  sedmi dan potrage za njim.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.