Photo: Armin Durgut/PIXSELL

PARFEM, SAPUN I NAKURNJAK: Prosvjednici pred hrvatsko veleposlanstvo donijeli darove za Milanovića

Autor: Dnevno

Građani okupljeni oko neformalne grupe Restart u petak su održali prosvjed ispred veleposlanstva Republike Hrvatske u Sarajevu. Za hrvatske visoke dužnosnike imali su nekoliko zahtjeva, a za tu prigodu posebne poklone donijeli su predsjedniku Zoranu Milanoviću.

Organizator prosvjeda Suad Đozić naglasio je da je hrvatska ambasada odabrana kao mjesto prosvjeda zato što se Hrvatska intenzivno miješa u poslove Bosne i Hercegovine. Tako je naglasio da sve što se događa u BiH, a povodom ovoga što HDZ radi je po instrukcijama Hrvatske”.

Prosvjednici su tako imali posebne darove za Milanovića.

“Poklon će zasigurno obradovati gospodina Milanovića. Radi se o simboličnom poklonu. Tu je jedan miris, jedan sapunčić i jedan ‘nakurnjak’ – ako bude dolazio u Sarajevo da se ne prehladi. Pošto smo mi pažljivi i miroljubljivi – mislim da će to gospodinu prijati”, rekla je jedna od prosvjednica.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.