Foto: Vlado Kos / Cropix, Ilustracija

OTKRIVENO KAKO JE ZABETONIRALA MUŽA U BAČVI: Rođakinja joj još nosila cigle, mislila je da se radi o bizarnom običaju

Autor: Dnevno.hr

Odgovor na pitanje zašto je Biljana Stojanović (38) iz sela Veliko Trnjane kod Leskovca nakon ubojstva zazidala tijelo svog supruga Ivana (40), najvjerojatnije se krije u staroj navici članova ove obitelji – da ono što žele sakriti od svih zazidaju u zid kuće ili pomoćnih prostorija.

Naime, kako Nova.rs od rođaka obitelji Stojanović, koji su u šoku otkako je prije tri dana otkriven stravičan zločin za koji je osumnjičena majka troje djece koja je krajem prošlog tjedna izvršila samoubojstvo, Biljana je i ranije dragocjenosti koje su imali zazidavala u zidove.

„Biljanina maćeha je ispričala da su u dva navrata našli nekakvo zlato, pa su ga, iz straha da ih ne bi opljačkali, zazidali u zid u štali“, navode rođaci.

Upravo zbog toga, toj starijoj ženi prije tri godine nije bilo čudno kada joj je Biljana rekla da ima još neko bogatstvo za sakriti pa je zamolila za pomoć nakon što je, kako se sumnja, svirepo ubila supruga Ivana.

“Ona joj je navodno i dodavala cigle, ne znajući što zida”, priča za “Blic” jedna rođakinja Stojanovića.

Bačva u kojoj je zazidala muža punjena s dva sloja betona i pijeska

Bačva u kojoj je nađeno tijelo Ivana Stojanovića (40), kojeg je, kako se sumnja ubila supruga Biljana Stojanović (38), a potom zazidala u zid štale, bilo je na vrhu pažljivo napunjeno s dva sloja betona i pijeska, kako se ne bi mogao osjetiti miris truljenja tijela, saznaje “Blic”.

Bačvu pronašao Ivanov brat Nenad, nakon što je njegova Ivanova kćerka, nakon samoubojstva majke Biljane, u kući našla očevu putovnicu.




“Pretražujući kuću Ivan je u štali razbio jedan dograđeni pregradni zid iza koga je vidio bačvu od 200 litara. Bila je ozidana sa svih strana ciglama. On je razbio cigle i srušio bačvu, ne znajući još uvijek što će naći. Bačva je bila pažljivo napunjena s dva sloja pijeska i betona koji su naizmjenično redani, a na vrhu je bilo ozidano ciglama. Kada je bačva pala na zemlju, prvo što je ugledao bila je lubanja. Odmah je pozvao policiju zbog sumnje da je u pitanju tijelo njegovog brata”, kaže izvor.

Radi službenog utvrđivanja identiteta, po nalogu tužiteljstva, od Ivanove majke uzet je DNK za analizu tako da će sahrana nastradalog čovjeka biti moguća tek nakon što se okončaju službeni nalazi ove biološke ekspertize.

I pronalazak Biljaninog tijela prati misterija




“Ona je prvo nestala. Svi su je tražili, ali je nisu našli da bi njezino tijelo bilo nađeno u štali poslije dva ili tri dana. Ležala je s glavom na jastuku dok joj je drugi jastuk bio ispod leđa, a kraj nje su se nalazili nož, cigarete i bočica otrova”, navodi izvor.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.