Foto: Screenshot

OPKOLJENO ČITAVO SELO: Policija steže obruč oko ubojica tročlane obitelji?

Autor: Daniel Radman

U tijeku je velika akcija srpske policije u selu Moravac kod Aleksinca koju provode u sklopu istrage o ubojstvu istrage ubojstva obitelji Đokić.

Mediji izvještavaju kako su jake policijske snage na terenu, riječ je o više ekipa, tri policijska džipa i kombi viđeni su na ulazu u selo Nozrina.

No, službenih informacija još nema tako da se nagađa je li počela akcija uhićenja ili se tek radi o pretrazi terena.

Podsjećamo, tročlana obitelj Đokić, 57-godišnji Goran i njegova 56-godišnja supruga Gordana (56) te njihova kći Lidija (25) nestali su u noći između 25. i 26. rujna između sela Moravac i Aleksinca. Vraćali su se iz posjete Goranovoj majci.

Danima su se vodili kao nestali, a 2. listopada u obližnjoj šumi pronađen je njihov izgorjeli automobil. Istoga dana, desetak kilometara dalje, pronađena su i tijela. Đokićevi su okrutno ubijeni, a potom su im ubojice spalile tijela.

Policija još ne zna službeni motiv ubojstva, no sve ukazuje da je riječ o koristoljublju. Naime, ubijeni Goran Đokić bio je vlasnik lokalne mijenjačnice, a u medije se probila informacija da je posuđivao novac uz kamatu.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.