Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

OPET SE ISHVALIO Skromni Vučić : ‘Kada sam izlazio na ispite, bolje od profesora sam vidio pogreške’

Autor: Dnevno

“Nisam zadovoljan kako nam izgleda vojna idustrija, bez obzira na ogroman novac, plašim se da smo napravili brojne pogreške u izboru ljudi, zbog toga plaćamo cijenu u reformama. Sigurno je da može biti još snažnija”, rekao je Aleksandar Vučić gostujući na Pinku.

Naglasio je kako on nikada nije zadovoljan.

“Ja sam čovjek koji nikada nije zadovoljan. Sjećam se kada sam izlazio na ispite, ma koliko dobijao desetke nisam bio zadovoljan. Bolje od profesora sam video pogreške. Znam koliko je bolje, koliko smo jači, ali i dalje vidim značajne nedostatke. Radit ćemo da tome da ubrzano ispravimo nedostatke. Razlika između vojske 2012. i 2021. su zemlja i nebo, kao četvrta i prva liga”, rekao je Vučić.

Predsjednik Srbije je naglasio da su u vojsci povećane zarade za 70 posto te da vojska izgleda potpuno drugačije po pitanju opreme, ali nisam potpuno zadovoljan.

Još jednom je rekao da cijena struje i plina se neće mijenjati cijelu zimu zahvaljujući dogovoru sa Putinom i zbog obnove Tenta B1.

“Ja sam kriv što ranije nisam imao dovoljno energije otići na neka područja kako bih pričao s ljudima. I kada ja odem u Ražanj i kada mi kažu da sam prvi predsjednik koji je došao, onda to nije u redu. Moj posao je da slušam ljude. Kada radim ono što obični ljude traže, onda znaju da sam ih čuo i saslušao”, rekao je Vučić.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.