NOVE JEZIVE ISIL-OVE PRIJETNJE: BiH, niste ni svjesni što vam se sprema!

Autor: A.P.

"Uskoro će biti mnogo toga da se objavljuje kad uspavane ćelije i borci Islamske države počnu raditi u BiH i šire na Balkanu. Niste ni svjesni što vam se sprema. Uskoro će vas velika tragedija pogoditi, In šaa Allah. Hvala Allahu koji pomaže svoje iskrene robove mudžahide'' prenosi portal dnevni-list.ba.

Bosanskohercegovački mediji javljaju kako je ISIL uputio prijeteću poruku Bosni i Hercegovini. Ova prijetnja je navodno objavljena na portalu ‘Sablja istine’ koji djeluje poput bloga, a pretpostavlja se kako je povezan s portalom Vijesti Ummeta. Naime, navedeni portal je počeo objavljivati ISIL-ove poruke nakon što je srušen huškački portal koji je zgrozio cijelu Lijepu našu.

Vijesti Ummeta su objavile fotografiju navodnog smaknuća Tomislava Salopeka i poručili kako tako “završava svatko tko se poigrava Islamskom državom”.

Uskoro će biti mnogo toga da se objavljuje kad uspavane ćelije i borci Islamske države počnu raditi u BiH i šire na Balkanu. Niste ni svjesni što vam se sprema. Uskoro će vas velika tragedija pogoditi, In šaa Allah. Hvala Allahu koji pomaže svoje iskrene robove mudžahide” prenosi portal dnevni-list.ba.

Nadasve jezivi i huškački bosanski portal je živ zahvaljujući Twitteru i odgovorna osoba iza njega poručuje: ”Ovdje ćemo objavljivati svakodnevne vijesti direktno s terena Islamske države”. Osim Twitter profila, izgledno je kako su se jednostavno prebacili na novi način rada.

Zabrinjava činjenica što vlasti ne reagiraju na odvratne objave na Twitter računu koje ispostavljaju. Pretpostavlja se kako je sjedište ovog portala u Srbiji – u Sandžaku.

Teroristička organizacija također je pred nekoliko dana zaprijetila uredniku portala Saff Ezheru Beganoviću odrubljivanjem glave.

Tako valja podsjetiti i kako je u svibnju ove godine i BHRT-u (Radioteleviziji BiH) stigla poruka s prijetećim sadržajem.




“Znajte da vam je u Bosnu došla Islamska država i da ćete uskoro da letite u zrak i da ćete uskoro nestajati sve dok se zastava ISIL-a ne bude vijorila Bosnom. Zora Islama je stigla, u to budite uvjereni”.

Podsjetimo, navedeni portal koji je navodno srušen u vlasništvu je selefija. U većini slučajeva prvi imaju vijest kada netko ode u Siriju ili pogine. Nitko ne zna tko stoji iza portala, a policija ih ne dira. Domena ovog portala nalazi se u Saudijskoj Arabiji.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.