Screenshot/Jabuka TV

Nepoznati Šaban: Bodrio srpsku gardu, živio u Titovom stanu, družio se s Arkanom…

Autor: dnevno.hr

Šaban Šaulić definitivno je jedna od najvećih zvijezda regije, a u njegovoj karijeri teško se pronalaze negativni detalji i afere.

Međutim, lavinu negativnih komentara među stanovnicima Bosne i Hercegovine izazvao je kada se na snimanju Zvezda Granda pojavio sa četničkom beretkom.

Jednako tako, valja spomenuti i njegov blizak odnos s Arkanom i njegovom udovicom Cecom Ražnatović. Mediji u Srbiji pisali su kako je Arkan u Šabana gledao kao u Boga, a navodno je čak i kum jednome od Arkanove djece te je nastupao na njihovoj svadbi.

Osim toga dio života proveo je u stanu Josipa Broza Tita koji ga je također simpatizirao, a ujedno valja reći kako je dio života proveo i u susjedstvu bivšeg srpskog predsjednika Slobodana Miloševića.

Oni nešto revniji sjećaju se i da je posjećivao srpsku dobrovoljačku gardu dok je još Legija bio unutra.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.