Facebook

NEMIR U SUSJEDSTVU: OVO je o ubojstvu Ivanovića izjavio kosovski premijer!

Autor: dnevno.hr

Lider građanske inicijative “Srbija, demokratija, pravda” Oliver Ivanović ubijen je u pucnjavi koja se dogodila u utorak oko 8.15 sati u Kosovskoj Mitrovici.

Tim povodom oglasio se i kosovski premijer Ramuš Haradinaj.

”Ubojstvo Olivera Ivanović pod nejasnim okolnostima i nepoznatim motivima je kriminalno djelo i kažnjivo. Naše institucije će učiniti sve što je u njihovoj moći da se rasvijetli ovo ubojstvo i nikada neće prihvatiti logiku obračuna krivičnim djelima za političke svrhe od strane bilo koga” poručio je kosovski premijer Haradinaj.

Osvrnuo se i na odluku beogradske delegacije o prekidu dijaloga zbog Ivanovićevog ubojstva.

”Korištenje ovog tragičnog djela u svrhu svakodnevne politike, čak i za blokiranje procesa koji imaju za cilj normalizaciju odnosa između dvije države – protiv je logike i duha suradnje! Kosovo ostaje posvećeno stvaranju sigurnog okruženja za sve svoje građane, kao i snažno određeno na svom euroatlantskom putu”, naveo je on.

 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.