Foto: PIXSELL/Instagram

NAKON SRPSKE FATALNE DIANE, I RS DOBILA SVOJU: Uhićena atraktivna Lady D zbog pokušaja otmice poznatog odvjetnika!

Autor: L.B.

Zbog pokušaja otmice poznatog odvjetnika Miloša Stevanovića, uhićena je atraktivna Diana Jović-Cvetinović iz Bijeljina u BiH. Ona je u utorak navečer sprovedena na Okružni sud Banjaluka.

Naime, javno tužiteljstvo je zatražilo jednomjesečni pritvor za Dianu Jović Cvetinović, Sanju Stupar i Igora Perića, osumnjičene u slučaju pokušaja otmice odvjetnika.

Sumnja se da je Jovicć Cvetinović bila organizator otmice, a prema neslužbenim informacijama, motiv je naplata navodnog duga od odvjetnika.

Atraktivna Diana i odvjetnik u sudskom sporu

Naime, atraktivna Bijeljinka s Milošem Stevanovićem već je dulje vrijeme u sudskom sporu zbog pola milijuna konvertibilnih maraka, odnosno oko 250 tisuća eura.

Foto. PIXSELL

Sumnja se kako je upravo taj spor bi jedan od motiva zbog kojeg je Jović – Cvetinović s još dvije osobe isplanirala otmicu bijeljinskog odvjetnika piše Srpskainfo.

Prije nekoliko godina tvrtka ‘Standard grupa’, u vlasništvu odvjetnika Miloša Stevanovića, kupila je 22 prodajna objekta od tvrtke ‘Krušik’, koje je poslovalo u sastavu firme ‘Shop&GO’.

Na čelu te tvrtke bila je Diana Jović-Cvetinović.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diana Jovic (@dianajovic79)




Odvjetnik odbijao platiti ostatak novca

Međutim, u međuvremenu je došlo do sudskog spora između novog vlasnika kioska i tvrtke ‘Krušik’.

Kupovina tvrtke je dogovorena za milijun konvertibilnih maraka, odnosno oko pola milijuna eura maraka, a po potpisivanju ugovora Stevanović je odmah uplatio 500.000 KM.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diana Jovic (@dianajovic79)

Međutim, odbijao je platiti ostatak, jer je tvrdio da nije objektivno prikazano stanje kioska.

Zbog toga je došlo do više sudskih sporova među njima.

Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.