Milos Tesic/ATAImages

NAKON KAZNENE PRIJAVE, VUČIĆ ŽELI ŠTO PRIJE NA POLIGRAF: Sudac tvrdi da je sve ‘predstava za javnost’

Autor: L.B.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je tužiteljstvo da ubrzaju sve procedure kako bi što prije otišao na poligraf.

Vučić je rekao u četvrtak da je kaznena prijava koja je podnesena protiv njega ušla u redovnu proceduru Tužiteljstva za oganizirani kriminal i zamolio ih da ubrzaju sve procedure kako bi što prije otišao na poligraf i odgovorio na sva pitanja, piše Srbija danas.

“Sve neka pitaju i o svim lažima dobit će adekvatan, točan i istinit odgovor, a nadležni organi trebaju reći jesam li govorio istinu ili lagao”, rekao je Vučić odgovarajući na novinarsko pitanje povodom tvrdnji suca Miodraga Majića i predstavnika bivše vlasti da kaznena prijava protiv predsjednika i ministra unutarnjih poslova Aleksadnra Vulina nije ni podnesena i da je to “predstava za javnost”.

‘Meni ništa od kriminalaca ne treba’

On je rekao i da je siguran da će ove “poštenjačine” i oni koji izvana primaju ogromne novce također biti spremni izaći na poligraf i pokazati koliko su pošteni i pošteno zaradili 619 milijuna eura i jer  su lagali građane.

Povodom navoda odvjetnika Božidara Prelevića u vezi Sky aplikacije i slučaja Belivuk, i njegove konstatacije da je Nebojša Stefanović “miran”, a da je predsjednik “nervozan”, Vučić je rekao da ne zna ni što je Sky aplikacija i da je nikada u životu nije ni vidio.

“Ne znam što su te aplikacije, nisam ni čuo, pobrkao sam ih i sa Skypeom”, kazao je Vučić i ukazao da kada neko laže polazi od sebe.

“Nas zanima pomoći radnicima, a ne da se čujemo s kriminalcima, meni ništa od njih ne treba”, istaknuo je Vučić.




‘Nije to lako trpjeti svakog dana’

Na pitanje o tome koja je poanta tolikih napada zbog odlaska Geoksa, Vučić je ukazao i da oni koji osuđuju i vrijeđaju to čine jer nemaju politiku i plan.

Vučić je napomenuo i da je dok je on na vlasti “otvoreno 249 tvornica, da sve više dolaze one koje su okrenute razvoju i unaprijeđenju izvoza, dok je za njihovo vrijeme ugašeno oko 1000 tvornica”.

“Kada nemate politiku, kada ništa nemate reći o Republici Srpskoj, jer se dodvoravate strancima, onda kritizirate Kada imate pitanje Kosova u kojem što god da ih pitate oni kažu hoćemo pomirenje sa Albancima, ali nećemo priznati Kosovo. Vi pitate kako je to moguće kada oni institraju na priznanju, oni kažu ma nije važno samo da skinemo Vučića, onda vidite da nema politike” ocijenio je Vučić.




Rekao je i da to nije lako trpjeti svakoga dana, da je na desetine tisuća stranica napisano protiv njega, njegove obitelji i suradnika.

Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.