Foto: Screenshot

MENADŽERICA KLUBA O NADZORNIM KAMERAMA! Ravnateljica škole u koju je išao Matej: ‘I on i neki od tih mladića pohađali su našu školu. Sve su to bila uzorna djeca’

Autor: Dnevno

Potražni psi, plovila žandarmerije i riječne policije sa sonarima, dronovi i kriminalisti i dalje pokušavali su i osmi dan, riješiti misterij nestanka Splićanina Mateja Periša u Beogradu u noći na Staru godinu, 31. prosinca. Sve do naglog pogoršanja vremena, potražni timovi i danas su bili fokusirani na područje kod ušća rijeke Save u Dunav, ali su pretraživali i drugu stranu obale, Veliko ratno Ostrvo, međutim, nema službenih informacija o tome imaju li kakav konkretan trag.

“Kad sam pročitala prvu informaciju o Matejevu nestanku, odmah sam prepoznala da se radi o našem bivšem učeniku. U Osnovnoj školi Manuš svi smo potreseni njegovim nestankom i suosjećamo s njegovom obitelji. Čula sam se i s njegovom razrednicom, koja je u međuvremenu otišla u mirovinu, i njoj je jako teško zbog svega što se događa. I on i neki od tih mladića pohađali su našu osnovnu školu i sve su to bili dobri učenici i uzorna djeca. Matej je bio odličan učenik, sudjelovao je u izvannastavnim aktivnostima. Bio je đak kakvog bi poželjela svaka škola”, ispričala je za Jutarnji list Marita Guć, ravnateljica Osnovne škole Manuš, u koju je išao Matej.

Rekla je da su svi mladići koji su pohađali Osnovnu školu Manuš, a bili su u društvu s Matejem u Beogradu, ostali u vezi i nakon osnovne škole, a jedan od njih bio je i mladić koji je nedavno poginuo u prometnoj nesreći. Također je rekla da zbog zaštite osobnih podataka ne može iznositi podatke o njihovu identitetu.

Zorica Šećović, menadžerica kluba Gotik u kojem je bio Matej, rekla da u objektu i na ulaznim vratima nema nadzornih kamera. No, možda osim snimki nadzornih kamera koje su pratile njegovo kretanje na otvorenom postoje i neke snimke iz Gotika za koje zna samo policija.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.