fbpx

‘LUDI KRISTIJAN’ ZAPRIJETIO CECINOM SINU: ‘Poručujem mu… Oprez!’

Autor: T. Budak

"Čuo sam da netko spominje sina Svetlane, Veličković Veljka, da je takođe nešto komentirao o meni… ako je i to točno, poručit ću mu – oprez, jer iz poštovanja prema njegovom ocu neću mu sada iščupati uši", napisao je Golubović na svom profilu.

Kristijanu Goluboviću, članu srpskog podzemlja i jednom od njihovih najokorjelijih kriminalaca, ne sviđa se što ga je Veljko Ražnatović, sin turbio folk zvijezde, navodno spominjao u negativnom kontekstu poslije njegove borbe protiv Albanca Agima Abdulahua. Sav svoj bijes i frustracije zbog komentara na uzgubljeni meč, sasuo je preko Facebooka:

– Ne obraćajte pažnju na mizerne laži i prozivanje mene preko Facebooka… jer oni koji mene prozivaju su obične pi*ke koje ne smiju to da urade u lice… Njima će prije ili kasnije pući kičma zbog baljezganja kojekakvih laži. Agim koji me je “pobijedio” neka se spremi za revanš, a ne da se pridružuje kretenima u izjavama, jer ako prestanem da ga poštujem zna dobro šta će mu se desiti… polomit ću mu kičmu van ringa, pa neće moći doći na revanš – kazao je Golubović i dodao:

– Policija čeka moj reakciju i napad na članove debilnog udruženja “biseri Kristijana Golubovića… a meni se za debile ne ide u zatvor. Čuo sam da netko spominje sina Svetlane, Veličković Veljka, da je takođe nešto komentirao o meni… ako je i to točno, poručit ću mu – oprez, jer iz poštovanja prema njegovom ocu neću mu sada iščupati uši.


Podsjetimo, “Ludi Kristijan” je prošlog ljeta napravio pravu pomutnju u Zadru kada je tamo stigao na ljetovanje. Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske Goluboviću je još prije šest godina uskratilo ulazak u Hrvatsku zbog sigurnosnih razloga. Kristijan Golubović tada je trebao sudjelovati na priredbi slobodne borbe “Millenium Fighting Challenge” u Splitu. Ipak, policija je za medije kazala sljedeće:

“Prema članku 34., stavka 1., Zakona o strancima procijenjeno je i odlučeno da se Kristijanu Goluboviću odbije ulazak u Hrvatsku jer predstavlja opasnost za javni poredak, nacionalnu sigurnost ili javno zdravlje”.

Odluci da mu se odbije ulazak u Hrvatsku potpomogle su i njegove izjave u Slobodnoj Dalmaciji gdje je kazao da je pucao u stotinu ljudi, te da ima još onih koji ga žele mrtvog.

“Neka mi daju jedan dobar razlog zašto ne smijem u Hrvatsku i sve ću da ih ljubim u dupe. Nemam ništa protiv hrvatskog naroda, ali nemojte se hvaliti demokracijom kad niste demokratska zemlja. Svaka vam čast što ste toliki ekstremisti. Propagiram nenasilje, zaboravimo što je bilo nekad. Nisam ja nikakav arkanovac niti sam sudjelovao u ratu. Nisam četnik”, izjavljivao je 2009. godine Kristijan Golubović koji je, eto, ove godine bez ikakvih problema doputovao u Zadar.

Autor:T. Budak
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.