FaH

KONAČNI SLOM ČETNIČKOG VOJVODE: Šešelj pao u depresiju nakon izbora, zatvorio se u sobu i ne izlazi

Autor: Zlatko Govedić

Srpska napredna stranka predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića osvojila je više od 60 posto glasova na parlamentarnim izborima u Srbiji, pokazuju projekcije Ipsosa i Cesida.

Na osnovi tih pokazatelja u parlament sigurno ulaze SPS-JS Ivice Dačića i lista SPAS Aleksandra Šapića, kao i neke manjinske stranke.

U prvom obraćanju Vučić je rekao da je SNS ostvarila apsolutno nezabilježen rezultat, ali i da je dobio upozorenje naroda da moraju biti još odgovorniji i marljiviji.

IZBORI U SRBIJI Vučić skoro kao Lukašenko u Bjelorusiji. Tko još osim njega ulazi u parlament?

Srpska radikalna stranka notornog Vojislava Šešelja pak osvojila je oko 2,1 posto, što je manje od izbornog praga koji iznosi 3 posto. To znači da njegova stranka više neće biti parlamentarna.

Kako javljaju srpski mediji, Šešelj je naprasno odlučio ne pojaviti se ispred novinara i pristalica stranke, nego će to učiniti njegov sin Aleksandar Šešelj.




Četnički vojvoda je “skrhan porazom, sjedi sam iza zatvorenih vrata”, navode srpski mediji.

IZBORI U SRBIJI Vučić skoro kao Lukašenko u Bjelorusiji. Tko još osim njega ulazi u parlament?




Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.