Goran Mehkek / CROPIX

Komšićeva stranka opet prijeti Kolindi: Nakon nabijanja na kolac i grupnog silovanja, sada su joj poručili ovo…

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Demokratska fronta Željka Komšića još jednom se okomila na hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović. Ovaj put je na meti izjava hrvatske predsjednice kojom je navodno dio BiH uvrstila u sastav Hrvatske, a odgovor DF je ponovo uličarski, prijeteći i sramotan.

“Nemojte misliti da će strpljenje građana ove zemlje, poštenih i iskrenih patriota (a njih ima, ni pojma nemate koliko) vječno trajati? Bojimo se da vam se odgovor svih tih ljudi ne bi dopao! I na kraju, da podsjetimo kako je slične izjave s teritorijalnim pretenzijama svojevremeno slao i ‘prvi u četnika’ Vojislav Šešelj, a jedna takva je glasila: ‘Srbija do Virovitice i Karlobaga’! Između te dvije izjave ne vidimo nikakvu razliku”, poručili su iz DF-a.

Već ranije je ova radikalna stranka prijetila hrvatskoj predsjednici nabijanjem na kolac, grupnim silovanjem i sličnim stvarima, a ovo danas je samo nastavak takve politike.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.