Photo: Antonio Ahel/ATAImages

KAPETAN DRAGAN ŠOKIRAO I SRBIJU: Traži oslobađanje ljudi koji su ubili premijera Đinđića

Autor: S.V.

Srbija iz dana u dan sve više ima posla s radikalima koji gotovo svakodnevnim istupima sramote njihovu zemlju.

Osim Vojislava Šešelja, koji je većinom doživljen kao politički klaun čija se riječ ne uzima za ozbiljno, sada se aktivirao i ratni zločinac Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan.

Nedavni povratnik iz Lepoglave, nije si dao niti minute predaha, već se priprema za predstojeće izbore u Srbiji sa poprilično bizarnim idejama i “programom”.

Svoje želje i nakane već sada iznosi javno, no većina srpskih medija njegove planove ipak naziva “sramotnim”.

Barem je tako srpski Blic ocijenio njegov pozviv na puštanje slobodu Milorada Ulemeka Legije i Zvezdana Jovanovića iz zatvora, koji su osuđeni na po maksimalnih 40 godina zatvora zbog ubojstva premijera Srbije Zorana Đinđića.

“Evo, ja ću im biti garancija, stavit ću sve što imam na kocku i siguran sam da će Legija i Zvezdan to ispoštovati. Bilo bi u redu da posljednji dio života provedu na slobodi, da im se kao olakotna okolnost uzme to što su nosili srpsku uniformu”, izjavio je ovaj ratni zločinac,

 




Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.