Hrvoje Jelavic/PIXSELL

ISPALIO 15 HITACA U ŽENINA LJUBAVNIKA: Želio prikriti zločin no na kraju ‘pao’

Autor: dnevno.hr

U subotu je iz vatrenog oružja ispucano najmanje 15 hitaca, Pekar Kemal T. je iz vatrenog oružja ubio susjeda autolimara nakon što ga je zatekao sa svojom suprugom u kući na Ilidži.

Susjedi su mislili da je riječ o petardama. Izvor blizak istrazi otkrio je Dnevnom avazu da je ubijeni muškarac, iako ne pije, prije zločina svratio u lokalnu trgovinu i kupio tri piva te cigarete, nakon čega se, najvjerojatnije, uputio ka ljubavnici.

“Kemo je obično radio navečer i tada ga nije bilo kod kuće. Zašto se vratio, to nitko ne zna, ali ih je zatekao i uradio to što je uradio ” rekao je susjed za Avaz.

No nakon zločina ubojica Kemal odlučio je prikriti zločin te je supruzi rekao da sve insceniraju kao da je riječ o samoubojstvu.

Smrt autolimara kasnije je prijavljena policiji, no medicinskom vještaku bilo je sumnjivo to što je ‘samoubojstvo’ prijavljeno nakon toliko vremena.

” Iskusnim inspektorima, naravno, bilo je čudno što bi neko došao u tuđu kuću da se ubije, ali i to što je ispalio više hitaca. Onaj tko hoće dignuti ruku na sebe, u 99 posto slučajeva presudi jednim hicem, a ovdje je ispaljeno mnogo više ” rekao je izvor za Avaz.

Prema nepotvrđenim informacijama, tijelo ubijenog pronađeno je u hodniku kod vrata, što upućuje na to da se pokušao spasiti bijegom, ali nije uspio.




Naposlijetku  su supružnici sve priznali. Sada, Kemala T. sumnjiče za ubojstvo i nedozvoljeno držanje oružja, a suprugu za prikrivanje zločina.

Ubijeni muškarac je živio nedaleko od mjesta zločina s obitelji a uhićeni supružnici imaju dvoje djece.

“Eto, uništene su dvije obitelji. Što će ta djeca bez roditelja, koji su sada u zatvoru? Što će sin i djeca, koje je izdržavao ovaj vrijedni autolimar? Tuga velika i, eto, zbog gluposti čovjek je ostao bez glave ” zaključio je sugovornik Avaza.




Za ubijenog muškarca svi imaju samo riječi hvale. Susjedi su novinarima Avaza ispričali da je riječ o gluhonijemom čovjeku koji ne bi ni mrava zgazio te da je bio vrstan autolimar. Vlasnici vozila jučer su s nevjericom dolazili po svoje automobile, ne vjerujući da ga više nema.

“Nitko ga nije doživljavao kao nekog velikog ljubavnika” rekao je susjed, piše Dnevni Avaz.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.