Foto:screenshotFacebook

HRVATI NAM ZABRANILI ULAZAK U ZEMLJU? Žestoke reakcije iz Srbije: ‘U Hrvatsku bi ionako samo tenkom’

Autor: Snježana Vučković

Na sjednici Vlade Republike Hrvatske, premijer Andrej Plenković među ostalim objavio je potpuno otvaranje granice, ali određenom broju zemalja.

To se odnosi na Sloveniju, Mađarsku, Austriju, Češku, Slovačku, Estoniju, Latviju, Litvu, Poljsku i Njemačku.

“Prema našoj analizi i epidemiološkim slikama, ovo su zemlje u kojima postoji ili sličan rezultat ili su trendovi takvi da možemo donijeti takvu odluku uz epidemiološke preporuke i posebnu aplikaciju koja je već napravljena dolazak državljana iz ovih zemalja za turističku sezonu”, rekao je Plenković.

Srbija ljuta: Prvo Crna gora, a sada i Hrvatska!

Ova informacija nevjerojatnom je brzinom odjeknula u susjednoj Srbiji koja se još uvijek nije oporavila od šoka koji su im priredili Crnogorci, koji za njih također još uvijek nisu otvorili granicu.

Odluku Vlade RH srbijanski mediji nazivaju skandaloznom, a građani ne skrivaju gnjev:

“Strašno, zahvaljujem se NDH na dobrim mjerama. Ja bih u Hrvatsku išao samo na tenku ako zatreba, ovako im se zahvaljujem kao i Milogorcima što su onakvi kakvi jesu. Zato smo mi Srbi, a oni nemaju ni ime jer takvi organizmi nisu na spisku postojanja!”, jedan je od komentara ispod članka objavljenom na Espreso.rs.




“Bravo za Hrvate, što će njima naši euri”.

“Tipični licemjeri”.

“Neću moći spavati zbog vaše odluke”, samo su neki od komentara koji se nižu, a samo povremeno se pojavi i pokoji s glasom razuma:




“Novi skandal!? Pa nema ni Nizozemaca na listi, pa nitko ne kida vene!… A lijepo piše “kako se situacija bude poboljšavala, širit ćemo popis”.

SRBI GNJEVNI NA PLENKOVIĆA! Skandal! Zabranio nam je ulazak u Hrvatsku

Autor:Snježana Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.