fbpx
Foto: Slobodan Vasković blog

GRADONAČELNIK NATRPAO TABLETE U USTA, POVRATIO I SVE FOTKAO: ‘Netko će morati odgovarati za sve, ovo više nije politika’

Autor: L.B.

Nakon skandala koji je potresao grad Prijedor u Bosni i Hercegovini, čiji se gradonačelnik Dalibor Pavlović fotografirao u WC-u s tabletama u ustima i kako povraća. Sada se oglasio javno o skandalu, nakon što su objavljene njegove fotografije.

Naime, na privatnom blogu novinara Slobodana Vaskovića pojavile su se bizarne fotografije gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića koji se fotografirao u WC-u s tabletama u ustima.

Ove fotografije je na svoj blog preuzeo i narodni poslanik u Skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović, koji tvrdi da je Pavlović ovisnik o drogama, što se s fotografija ne može zaključiti. No, ono što se može zaključiti s fotografija jest da je Pavlović pio tablete, i to veću količinu, a nakon toga vjerojatno i povraćao te je sve zabilježio mobitelom, piše Klix.

‘Čovjek sam koji je patrijarhalno odgojen i poštujem sve ljude’

Nije poznato kada su fotografije nastale, niti o kakvim je tabletama riječ, no fotografije koje su procurile u javnost izgledaju prilično neprimjereno.

“Ovo sve što se pojavljuje na društvenim mrežama, najteže mi je o tome pričati. Ovo više nije politika. Ovo je nešto što ja nisam zabilježio u svojoj karijeri i životu”, rekao je Pavlović u intervjuu za Televiziju Prijedor.

Foto: Slobodan Vasković blog

Dodao je da su svi vidjeli kakva je bila protekla kampanja, ali nitko nikome “nije dirao obitelj”.

“Čovjek sam koji je patrijarhalno odgojen i poštujem sve ljude. Nikada nikome nisam ništa loše uradio. Kome sam mogao, pomogao sam. Ovih dana sam izložen privatno i lično udarima raznoraznih ljudi, blogera, portala, ovo je nešto što prevazilazi granicu poštovanja i dobrog ukusa”, naveo je.

Dodao je kako je javna ličnost te kako može podnijeti štošta.
‘Netko će morati odgovarati za sve ovo što se radi’

“Kad mi dirate porodicu tu sam najosjetljiviji. Proganjanje mene je počelo prije desetak ili 15 dana, kad su počeli da mi spominju oca i majku, moje sestre, od kojih je jedna ugledna doktorica u Banjoj Luci, moju suprugu koja je završila državni pravni fakultet, koja se porodila prije 30-ak dana i još je u babinama. Zaista sam razočaran i ne mogu da vjerujem da se ovo dešava”, kazao je gradonačelnik Prijedora.

Naglasio je i da je angažirao tim odvjetnika s kojima se konzultirao.

Foto: Slobodan Vasković blog

“Netko će morati odgovarati za sve ovo što se radi, za sav ovaj progon koji su mi priredili, raznoraznim dječjim igricama, fotomontažama, spinovima, montiranim viber prepiskama i svime što su radili”, poručio je Pavlović.

Dodao je da nije lagodno ni njemu, ni onim ljudima koji ga poznaju.
“Šačica ljudi koji iza sebe imaju razne dosjee, burne prošlosti, premlaćivanja ljudi, kriminalne aktivnosti, stoje iza svega ovoga”, zaključio je Pavlović.

Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.