Facebook

GLUMAC I POLITIČAR PJEVAO ČETNIČKE PJESME, SRBIJA SE ISPRIČALA HRVATIMA: ‘Izvinjavamo se žrtvama četničkog terora’

Autor: Snježana Vučković

Ekscentrični srpski glumac Sergej Trifunović čijoj se filmskoj karijeri nema što zamjeriti, u posljednje vrijeme intezivno radi na tome da se svojim privatnim ponašanjem zamjeri kome god stigne.

Trifunović je, naime, glumu na kratko stavio sa strane kako bi se posvetio politici, pa je tako postao liderom “Pokreta slobodnih građana” kojim se uključio u predizbornu kampanju ove zemlje.

Iako u svom lineralnom programu Sergej ne ističe ideološki radikalizam, otkrio ga je putem Twittera na kojem sa svojim istomišljenicima srčano pjeva četničke pjesme.

Pljušte osude

Trifunović je snimku ubrzo uklonio sa svog Twittera, no prekasno. Čin su najoštrije osudili njegovi politički suparnici, uključujući i bivše članove “PSG-a”:

“Poslije političke glume, dođe red i za istinu: Srbijanka i Sergej za četnički ulazak u EU. E, pa Legijino društvance i štovatelji koljača, neće moći”, napisao je Aleksandar Olenik, danas jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije, a nekad član PSG.

I Čedomir Jovanović, lider LDP, osudio je Trifunovićevo ponašanje. Prema njegovim riječima, ovakvo ponašanje lidera PSG je najveća sramota ove izborne kampanje i uvreda za svakog normalnog čovjeka u zemlji.




Ispričavamo se žrtava četničkog terora i u Srbiji, ali još više u zemljama regije, u Bosni o Hercegovini i Hrvatskoj. Zato tražimo podršku svih ljudi koji sa nama dele ideje antifašizma, bez obzira koje su vjere, nacije, zato što se moraju čuti i u skupštinskim klupama”, naveo je lider LDP-a.

Sergej Trifunović: ‘Ni Milošević nije želio odstupiti, ali je ipak otišao – tako će i ova bagra’

Autor:Snježana Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.