Screenshot

(FOTO) SRBIJA ZGROŽENA! Ljigavac teško bolesnoj djevojčici slao odvratne fotografije

Autor: S.V.

Gorica Lukić Petrović, majka djevojčice koja se bori s nekoliko dijagnoza, objavila je zamućenu eksplicitnu fotografiju muškarca koja je njezinom djetetu stigla putem Facebooka.

Teško bolesna Darija Petrović se, naime, godinama pokušavala liječiti u Srbiji, no bolest je dijagnosticirana tek u inozemstvu, a cijeli taj tijek popraćen je putem društvene mreže preko koje su bolesnoj djevojčici dolazile poruke podrške.

“Ovo je u porukama dobila Darija kao podršku. Ovaj monstrum se zove Milan Cvetičanin i uletio je u naše prijatelje jer je tražio savjet za nekog njegovog oboljelog… Sliku smo zamaglili i cenzurirali, inače je odvratna i poslana u originala – napisala je majka koja se obratila i policiji, a koja je Cvetičanina danas uhitila.

espreso.rs

 

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.