Kurir.rs

(FOTO) SRBIJA U ŠOKU: Vladika usred gej skandala: Ove fotografije i prepiske pronađene su u njegovu mobitelu

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Srpski pravoslavni vladika vranjski Pahomije Gačić ljetos je izgubio svoj mobitel u manastiru Prohor Pčinjski, a u eparhiji se priča da su u njemu pronađene eksplicitne fotografije golišavih mladića, kao i lascivne poruke koje je razmjenjivao s dječacima.

Tvrdi to dobro obaviješten izvor Kurira te dodaje da su fotografije koje su tada nađene u Pahomijevu telefonu neko vrijeme kružile u određenim krugovima u Vranju.

Panika u manastiru

“Priča se da je zaboravio mobitel ispred manastirske suvenirnice. Netko od iskušenika pronašao ga je i pronašao fotografije golišavih momaka… Zgodni momci na fotografijama, ne vidi im se lice, ali zato se vidi stražnjica, šarene gaće, a na jednoj od fotografija je i spolni organ”, otkriva izvor portala “Kurir”.

On naglašava da je vladika Pahomije bio veoma ljut kada je shvatio da mu je nestao mobitel.

“Toliko se prepao, uhvatila ga je panika, skočio mu je i šećer. On je znao što ima u tom mobitelu pa se zato tako i ponašao. To je bilo opsadno stanje u manastiru, zamalo što policiju nije zvao da traže telefon”, nastavlja sugovornik i dodaje:




“On je vladika, kod njega u mobitelu treba da se nalaze slike ikona, Isusa Krista i križa, a ne golih stražnjica i spolnih organa”.

Vladika: Nije prvi napad




Vladika Pahomije potvrdio je jučer za Kurir da je izgubio mobitel dok je radio u vrtu, a na pitanje o eksplicitnim fotografijama i porukama do kojih je došao Kurir, nemušto je odbio odgovoriti. Nakon 20 minuta vladika je ponovno kontaktirao s novinarima, rekao nam je da je telefon bio u komori, gdje je bio nedostupan, kao i da on nema veze s tim fotografijama. Na pitanje smješta li mu tko “gej aferu”, odgovara:

“To nije ni prvi ni posljednji put, već godinama traje napad na mene. Već dugo mi smještaju, otkud znam tko. Nemam veze s tim fotografijama, bože svašta! Nemam vremena glavu da dignem od obveza, a kamoli da se bavim nekim prepiskama. Znam samo upaliti i isključiti mobitel, a poruku nikad nisam poslao.

Vrele poruke

Prema riječima izvora Kurira, u mobitelu je, osim eksplicitnih fotografija, nađena je i prepiska vladike i nekog mladića, koju prenosimo u cijelosti:

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.