Wikimedia

DRAMATIČNA POTJERA U SLOVENIJI: Više ilegalnih imigranata ozlijeđeno

Autor: Hina

Odmah nakon izlijetanja s ceste, vozač je pokušao pobjeći, ali je uhvaćen

Više je osoba ozlijeđeno, od kojih jedna teže, u nesreći koja se u srijedu ujutro dogodila u Sloveniji, prilikom potjere policije za vozilom u kojemu je bilo 20 ilegalnih migranata iz Afganistana.

Nesreća se dogodila nešto prije pet sati ujutro na lokalnoj cesti Razkrižje – Veščica kod Ljutomera. Policijska patrola pratila je kombi vozilo marke Mercedes Vito austrijskih registarskih oznaka za koji je sumnjala da je ilegalno ušlo u Sloveniju, potvrdila je policija.

Praćeno vozilo je u zavoju zbog neprilagođene brzine izletjelo s ceste, a u njemu je policija otkrila 20 ilegalnih migranata iz Pakistana. Prema prvim podacima, osam ih je kombiju bilo ozlijeđeno, od kojih jedan teže, i smješteni su u bolnicu.

Uz ekipe hitne pomoći, na mjestu nesreće pomagali su i vatrogasci. Odmah nakon izlijetanja s ceste, vozač je pokušao pobjeći, ali je uhvaćen. Riječ je o ukrajinskom državljaninu koji će biti optužen za ilegalan prijelaz granice i trgovinu ljudima.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.