Screenshot/Twitter

DOSAD NEVIĐENO U SUSJEDSTVU: Sprema se najduži policijski sat ikad!

Autor: Dnevno

U Srbiji u petak od 17 sati počinje potpuna zabrana kretanja koja će trajati do ponedjeljka u 5 sati ujutro. Stariji od 65 godina mogli su obaviti kupovinu jutros od 4 do 7 sati, dok se ljubimci i tijekom vikenda, kao i svakog dana, mogu izvesti u periodu između 23 sata i 1 sat ujutro, ali i prijepodne od 8 sati do 10 sati, najdalje 200 metara od mjesta prebivališta.

Za vrijeme trajanja najduljeg policijskog sata od uvođenja izvanrednog stanja neće raditi trgovine, pekare, apoteke i ostale uslužne djelatnosti, baš kako je i do sada bio slučaj.

Kao i do sada, umirovljenicima je zabranjen izlazak iz kuća 24 sata, a tako će biti i ovog vikenda. Onoga trenutka kada počne policijski sat, danas u 17 sati, na ulicama će moći biti samo oni koji imaju specijalne dozvole za rad. Kretati se u to vrijeme mogu samo oni koji moraju raditi kako bi bilo osigurano funkcioniranje svakodnevnog života, ali za to im je potrebna posebna dozvola za kretanje, kao i radni nalog poslodavca.

Poljoprivrednici tijekom vikenda mogu na njive.

Južnokorejski radnici vraćeni kući iz Srbije jer su odbili raditi zbog straha od epidemije




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.