Foto: Robert Fajt / CROPIX

‘ČIM ZAGRLITE SVOJE DIJETE, SJETITE SE DA STE MOJE UBILI’ Nakon dva mjeseca otac ubijenog Davida Dragičevića prekida s boravkom ispred pravosudnih institucija BiH

Autor: Dnevno.hr

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, uklonit će šator i napustiti lokaciju ispred zgrade pravosudnih institucija Bosne i Hercegovine. Na tom mjestu on je proveo nešto više od dva mjeseca. Kako je Dragičević rekao odluku o napuštanju ove lokacije donio je nakon što mu je rečeno kako će istraga o smrti Davida Dragičevića, kao i Dženana Memića, biti prioritet u radu ove pravosudne institucije.

Dragičević se zahvalio Sarajlijama koji su ga obilazili i pružali mu podršku u njegovoj borbi da sazna istinu o smrti svoga sina. Podsjetimo, Dragičević je postavio šator ispred zgrade u kojoj se nalaze Sud i Tužiteljstvo BiH  27. ožujka, izjavivši da će ostati na tom mjestu sve dok ne budu rasvijetljena “ubojstva Davida Dragičevića i Dženana Memića”.

Njegov odvjetnik Ifer Feraget rekao je kako Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine pokreće istrage za ubojstva Dženana Memića i Davida Dragičević nakon sastanka sa v.d. glavnim tužiteljem Milankom Kajganićem.

Davor se obratio predstavnicima MUP-a RS koje krivi za zataškavanje istine o njegovom sinu.

“Čim obučete uniformu, sjetite se, čim zagrlite svoje dijete sjetite se da ste moje ubili. Grozno mi se vratiti. Uništit ću zločinački MUP,  sve i do jednog. Ova istraga mi daje optimizam”, rekao je Davor.

Borba Muriza i Davora za borbu o istini kako su stradali njihovi sinovi obišla je cijelu regiju.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.