Facebook

BOLJE DA JE ŠUTIO! Gradonačelnik se pohvalio vožnjom u autobusu, ‘raja’ ga razapela

Autor: S.V.

Novoizabrani banjalučki gradonačelnik Draško Stanivuković koji je svojim preuzimanjem dužnosti snage Milorada Dodika bacio na koljena, od prvog je dana u BiH prozvan populistom.

To je i potvrdio svojom najnovijom objavom na društvenoj mreži kojom pokazuje kako je na prvi dan odlaska na posao do svog radnog mjesta došao gradskim prijevozom.

“Lijep je osjećaj voziti se autobusom”

“U susret predaji dužnosti, nakon čega ću službeno preuzeti dužnost gradonačelnika Banjaluke. Lijep je osjećaj započeti prvi radni dan u vožnji autobusom, zajedno sa svojim ljudima. Ostajemo pri svim politikama koje smo rekli. Naša politika je da javni prevoz učinimo mnogo kvalitetnijim, pristupačnijim, za svakog penzionera i osnovnoškolca besplatnim. Znamo sta smo govorili pred izbore, i sa tim mislima zapocinjem prvi radni dan, jer mi cemo to uraditi”, naveo je Stanivuković na Facebooku.

Stanivuković, inače vlasnik skupocjenog terenca, ovom samohvalom nije uspio zamazati oči tamošnjim građanima koji još pamte medijsku pompu oko njegove vile koja se smatra najljepšom i najvećom u Banja Luci, pa su ga u komentarima ispod medijskih objava o vožnji autobusom nazvali običnim – populistom.

Facebook

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.