screenshot

BEOGRAD POD VODOM: Pljusak ‘uništio’ prijestolnicu Srbije

Autor: Dnevno.hr

Snažno nevrijeme pogodilo je sinoć Beograd, a kakav je to potop bio najbolje pokazuju snimke i fotografije iz glavnog grada Srbije na kojima se vidi kakav kaos su bujice stvorile na cestama.

U većem dijelu Beograda bilo je suho, no oko 19 sati Novi Beograd, Čukarica, Ada Ciganlija i Banovo Brdo zahvatio je ekstremno snažan pljusak.

Osim kamenja i granja bujicom su zaplivali kontejneri za smeće, ali i ljudi.

 

Prema riječim mještana, to nije prvi puta da ljudi plivaju tom prometnicom, a prema prvim informacijama, osoba sa snimke nije zadobila teže ozljede.

U Požeškoj ulici na Banovom brdu voda je izbacila sve šahtove i doslovno je nosila sve pred sobom, nastao je potpuni kolaps.

Cijelo područje pretvorilo se ubrzo je bilo potopljeno, vatrogasci i kola Hitne pomoći vrlo brzo su stigli, no sveopći potop otežao je promet pa su vozači morali usporiti.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.