Beba podlegla ozlijedama nakon što je ispala iz očevih ruku

Autor: hina

Igrao sam se s jednom od curica, dok je druga spavala u sobi. Druga beba se probudila i otišao sam u spavaću sobu i uzeo i nju u naručje. Krenuo sam s obje bebe u naručju prema dnevnom boravku. Sapleo sam se o poplun koji je bio na podu i pao s bebama - kazao je otac preminule djevojčice.

Tromjesečna beba smrtno je stradala u subotu u Sarajevu kada se otac Mirsad Š. s bebom Ž.E. i njezinom sestrom blizankom u naručju spotaknuo na pokrivač i pao na pod.

Naime, Sarajevska policija obaviještena je u subotu u 13.10 da se na stanu broj 9 u ulici Hendek nalazi beživotno tijelo bebe, nakon što je na mjesto događaja dospjela ekipa za očevid i vještak medicinske struke, naložena je obdukcija tijela bebe koja bi trebala biti gotova u utorak, piše Dnevni avaz.

Otac preminule bebe koja ima sestru blizanku još je u šoku i kaže da je djevojčica umrla nesretnim slučajem.

– Igrao sam se s jednom od curica, dok je druga spavala u sobi. Druga beba se probudila i otišao sam u spavaću sobu i uzeo i nju u naručje. Krenuo sam s obje bebe u naručju prema dnevnom boravku. Sapleo sam se o poplun koji je bio na podu i pao s bebama – kazao je kroz suze Mirsad Š.

Dok je tromjesečna djevojčica podlegla ozljedama, njezina sestra, prema riječima roditelja, je dobro.

Prema neslužbenim podacima roditelji bebe još studiraju i žive u izvanbračnoj zajednici kao podstanari u kući u ulici Hendek.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.