Foto: Profimedia / ilustracija

AKCIJA DOLAR U BANJA LUCI: Nakon racije u kafiću dvije djevojke priznale da su se bavile prostitucijom, kod Slovenaca pronađen kokain

Autor: M.P.

Od šest djevojaka koje su uhićene  u akciji “Dolar” u lokalu u hotelu u Banja Luci, dvije su priznale da su za novac pružale seksualne usluge.

Izvor Srpskainfo, uključen u istragu, otkriva da je banjalučka policija tijekom ove akcije došla do potvrđenih operativnih saznanja i informacija o tome što se događa u lokalu pa su jučer oko 23 sata upali u kafić.

“I uz zabrane, kafić je radio nakon 22 sata, a u njemu je zatečeno više od 20 osoba”, rekao je izvor. U objektu su zatečena četiri državljanina Slovenije, koji su testirani na opojne droge, a bili su pozitivni na kokain dok je kod jednog pronađen i gram te droge.

Osim njega. privedena je i A.M. i Ni.Š. iz Banja Luke, M.V, A.S, Z.D. i N.K. iz Srbije. Zatim B.Ć, državljanin Slovenije, kod koga je pronađena droga, A.D. državljanin Slovenije, M.F. državljanin Slovenije i BiH te M.S. državljanin Slovenije, navodi izvor.

Kod djevojka koje su zatečene je pronađeno i oduzeto više novca u gotovini, a za koje se sumnja da su zaradile prostitucijom. Djevojke iz Srbije biti će saslušane i predane Službi za strance zbog deportacije.

 

Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.