Photo: Patrik Macek/PIXSELL

REFERENDUM PROTIV COVID POTVRDA! Most pozvao Hrvate: ‘U fazi smo definiranja referendumskog pitanja!’

Autor: N.K

Božo Petrov je danas na svom Facebook profilu objavio da će Most prikupljati potpise za referendum na kojem će tražiti ukidanje covid potvrda.

“Most pokreće inicijativu prikupljanja potpisa za organiziranje referenduma protiv uvođenja covid potvrda kao uvjeta pristupa radnom mjestu i državnim i javnim institucijama”, piše Petrov.

“Inicijalni odbor zajedno s pravnim stručnjacima već se sastao, a trenutno smo u fazi preciznog definiranja referendumskog pitanja. Uskoro ćemo vas obavijestiti o svim detaljima inicijative”, napisao je Petrov.

Bulj obavijestio građane

Inače, Mostov gradonačelnik Sinja Miro Bulj obavijestio je svoje sugrađane kako će ukinuti covid potvrde u Sinju.

“Upravo sam kao gradonačelnik Grada Sinja obavijestio svoje sugrađane kako će usluge gradske uprave Grada Sinja i od sutra moći koristiti svi, bez ograničenja, a isto sam preporučio tvrtkama i ustanovama u vlasništvu i suvlasništvu Grada Sinja.

Gradska uprava Grada Sinja neće dijeliti ljude niti im ograničavati temeljna ljudska prava i slobode nego će svima izaći u susret pod jednakim uvjetima”, napisao je Bulj jučer.




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.