Screenshot

Raspudić jednom izjavom razbjesnio žene: ‘Proglasio se idiotom’

Autor: Dnevno/N.M.

Nakon nastupa Nine Raspudića u emisiji “Nedjeljom u 2”, brojne su reakcije na gostovanje, a prozvanima su se nakon političkih konkurenata na izborima osjetile i žene. Optužile su na društvenim mrežema neke njegove današnja izjave kao seksističke i ostavile su žestoke poruke.

Novinarka Sandra Benčić mu je poručila da se proglasio idiotom, i što je pronašao način da kritizira medije koji su uz članke o njegovoj supruzi stavljali slike nje u osmom mjesecu trudnoće.

“Osim što se sam proglasio idiotom, Nino Raspudić je morao to potkrijepiti i kritiziranjem medija koji uz članke o njegovoj supruzi stavljaju njenu fotku u 8 mjesecu trudnoće kad je eto bila okrugla. Pošalji i ti fotku Nineku #trudneilijepe”, stoji u postu Benčić na Facebooku.

Facebook stranica Seksizam naš svagdašnji također se obrušila na gostovanje Nina Raspudića u emisiji Nu2 i na neke njegove izrečene stavove te su mu stoga poručile:  “Trudnice su debele i ne mogu takve u medije, a istospolni parovi mogu dobiti djecu koju baš nitko, ali baš baš nitko ne želi”, stoji u objavi na postu.

PETERNEL NA IZBORIMA IDE NA RASPUDIĆA! Otkrio što zapravo misli o tome




Autor:Dnevno/N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.