Ured predsjednika Republike Hrvatske / Tomislav Bušljeta

RAGBIJAŠ S KARAKTEROM: Milanović nakon ‘udaranja’ po Vučiću posjetio hrvatske sportaše

Autor: Dnevno.hr

Predsjednik Republike Zoran Milanović danas je sa klupskog igrališta u zagrebačkom Rudešu pratio utakmicu Prvenstva Hrvatske u ragbiju između ragbi kluba Zagreb i ragbi kluba Sinj.

Uoči utakmice predsjednik Milanović susreo se u Ragbi centru Rudeš s vodstvom i igračima ova dva hrvatska ragbi kluba koji su ga upoznali s organizacijom i strukturom klubova, načinima financiranja, treninzima te problemima s kojima se ragbijaški klubovi susreću.

Pri tom su predstavnici RK Zagreb naveli kako se najvećim dijelom oslanjanju na volonterski rad i čvrstu bazu zajednice. Istaknuli su da je za daljnji razvoj kluba i općenito ragbija u Hrvatskoj neophodna veća podrška medija i bolje praćenje ovog sporta kao i veći angažman krovnog saveza te podrška tijela vlasti.

Na susretu s predsjednikom Milanovićem bili su predsjednik Ragbi kluba Zagreb i predsjednik Zagrebačkog Ragbijaškog saveza Vlado Gržanić, predsjednik Ragbi kluba Sinj Ivica Dinarina Šimić, glavni tajnik Hrvatskog ragbijaškog saveza Većeslav Holjevac, član uprave Ragbi kluba Zagreb Tvrtko Zelić i tajnik Zagrebačkog veteranskog ragbi kluba Dubravko Gerovac.

Ragbi utakmicu Prvenstva Hrvatske u ragbiju između ragbi klubova Zagreba i Sinja s predsjednikom Milanovićem pratili su pročelnik Kabineta predsjednika Bartol Šimunić, savjetnik Predsjednika za obranu i nacionalnu sigurnost Dragan Lozančić i posebni savjetnik Predsjednika za ekonomiju Velibor Mačkić.

FOTO: Ured Predsjednika

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.