Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Radić kritizirao Plenkovića: ‘Otvara već otvoreno, a zatvara zdravi razum’

Autor: I.G.

Mario Radić, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta osvrnuo se na najavu kako će predsjednik Vlade Andrej Plenković prisustvovat svečanosti otvorenja nove zgrade Objedinjenog hitnog bolničkog prijama, dnevnih bolnica i jednodnevnih kirurgija KBC-a Osijek.

”Upravo idem autocestom prema Zagrebu i s moje lijeve strane prema Osijeku vidim štićena kolona u kojoj prolazi Andrej Plenković i njegova svita. Zovem odmah u Osijek da vidim što se to događa, Dan grada Osijeka bio je u subotu, a danas je ponedjeljak te mi kažu kako čovjek otvara Hitni prijem bolnice, o čemu sam već pričao kako prebacuju bolnicu na novo apokrifno mjesto za koje nitko živ ne zna gdje će biti i što će biti”, poručio je Radić.

Radić poručio Plenkoviću: NEKA OTVORI OSJEČKA VODENA VRATA ILI SULEJMANOV MOST BUDUĆI GOSPODIN OTVARA VEĆ OTVORENO, A ZATVARA NAŠ ZDRAVI RAZUM KOJI TO SVE MORA PRIHVATITI I REĆI – SVE JE U REDU!

Radić poručio Plenkoviću: NEKA OTVORI OSJEČKA VODENA VRATA ILI SULEJMANOV MOST BUDUĆI GOSPODIN OTVARA VEĆ OTVORENO, A ZATVARA NAŠ ZDRAVI RAZUM KOJI TO SVE MORA PRIHVATITI I REĆI – SVE JE U REDU!

➡️ Mario Radić, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta osvrnuo se na najavu kako će predsjednik Vlade Andrej Plenković prisustvovat svečanosti otvorenja nove zgrade Objedinjenog hitnog bolničkog prijama, dnevnih bolnica i jednodnevnih kirurgija KBC-a Osijek.

❗”Upravo idem autocestom prema Zagrebu i s moje lijeve strane prema Osijeku vidim štićena kolona u kojoj prolazi Andrej Plenković i njegova svita. Zovem odmah u Osijek da vidim što se to događa, Dan grada Osijeka bio je u subotu, a danas je ponedjeljak te mi kažu kako čovjek otvara Hitni prijem bolnice, o čemu sam već pričao kako prebacuju bolnicu na novo apokrifno mjesto za koje nitko živ ne zna gdje će biti i što će biti”, poručio je Radić.

👉 ”Taj Hitni prijem počeo je s radom nekih odjela još 27. rujna 2023. godine, a gospodin Andrej Plenković, odlučio je danas, 4. prosinca otvoriti nešto što radi već više od dva mjeseca stoga imam jedan prijedlog za njega: – Neka otvori Vodena vrata u osječkoj Tvrđi, izgrađena 1722., nema veze što rade već dva i pol stoljeća! Tko će njemu što napraviti ili zamjerit? Neka otvori Vodena vrata, Sulejmanov most kod Osijeka, a ako imate još koji prijedlog slobodno ga predložite budući Gospodin otvara već otvoreno, a zatvara naš zdravi razum koji to sve mora prihvatiti i reći – sve je u redu!”
#MarioRadic
#Domovinskipokret 🇭🇷

Posted by Domovinski pokret on Monday, 4 December 2023

 
‘Hitni prijem počeo s radom  27. rujna’

Radić dodaje kako je najavljeno da će idejni projekt napraviti na gradskoj bolnici dok će Hitni prijem biti na staroj bolnici koja će, tvrdi ironično, biti izmještena vjerojatno helikopterima na novo mjesto.

Holjevac ima neugodno pitanje za Plenkovića: ‘Takav prezir prema malom čovjeku stvarno se rijetko viđa’

”Taj Hitni prijem počeo je s radom nekih odjela još 27. rujna 2023. godine, a gospodin Andrej Plenković, odlučio je danas, 4. prosinca otvoriti nešto što radi već više od dva mjeseca stoga imam jedan prijedlog za njega: – Neka otvori Vodena vrata u osječkoj Tvrđi, izgrađena 1722., nema veze što rade već dva i pol stoljeća! Tko će njemu što napraviti ili zamjerit? Neka otvori Vodena vrata, Sulejmanov most kod Osijeka, a ako imate još koji prijedlog slobodno ga predložite budući Gospodin otvara već otvoreno, a zatvara naš zdravi razum koji to sve mora prihvatiti i reći – sve je u redu!”

adadd

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.