Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Račan: ‘Uh. Krešo nisi trebao otići’, Macan: ‘Nemam se namjeru ispričati’

Autor: Dražen Krajcar

Ivan Račan, komunikacijski stručnjak, reagirao je na Macanovo demonstrativno napuštanje emisije ‘Otvoreno’.

Račan mlađi reakciju je objavio na Facebooku.

“Otvoreno, Krešimir Macan izašao iz studija Rekavši Karolini Vidović Krišto da je zalutala u emisiju nakon njene duge tirade o žrtvama u Jazovki pa drugim stvarima koje nisu imale veze s temom, a odlazeći ju je još nazvao i spodobom. Uh. Krešo nisi trebao otići. Tako svo zlo ovog svijeta nastaje i razvija se, jer se ljudi koji se mogu suprotstaviti odmiču. Razumijem zašto si otišao, ali vjerujem da si mogao više napraviti svojim ostankom i govorom”, napisao je Ivan Račan.

Ranije je, pak,  politički analitičar Krešimir Macan za Večernji list nakon izlaska iz studija rekao kako je došao u emisiju jer se trebalo razgovarati o budućnosti Hrvatske i što će Vlada sve napraviti.

Dodao je i kako je Vidović Krišto u studio stigla tek minutu prije emisije “kako ne bi morala s nama razgovarati”

„Imala je spreman monolog i nije se dala smesti, vrijeđala je i nismo je mogli prekinuti, a nakon toga je rekla izađite i otišao sam“, rekao je Macan.




Komentirao je i hoće li joj se ispričati za izrečeno.

„Nemam se namjeru ispričati što sam je nazvao spodobom. Znam je godinama, ali moram priznati da je postala novi Željko Glasnović u Saboru. Ona će ga zamijeniti“, dodao je.

KAOS U STUDIJU OTVORENOG! Karolina Vidović Krišto razbjesnila Macana, on izjurio iz studija: ‘S ovom spodobom ne želim sjediti’




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.