PUTIN POBJESNIO! Lokalni čelnici dva dana šutjeli o ekološkoj katastrofi, a kada je saznao, predsjednik je jako burno reagirao!

Autor: Dnevno

Iz skladišta termoelektrane kod sibirskog grada Noriljska iscurilo je 20 tisuća tona dizelskog goriva i zagadilo vodene tokove koji završavaju u Arktičkom oceanu, prenosi Zimo Dnevnik.hr.

Ruske državne agencije za incident su doznale tek dva dana nakon što se dogodio, a lokalni dužnosnici tvrde da su sve otkrili na društvenim mrežama.

Zbog toga je posebno bijesan bio ruski predsjednik Vladimir Putin, koji je poprilično oštro reagirao na slučaj.

“Kako mislite, završili ste svoje izvješće o situaciji? Što će se napraviti? Vi ste guverner. Samo trenutak, samo trenutak. Po vašem mišljenju, što se dogodilo i zašto su vlasti doznale za to tek nakon dva dana? Hoćemo li sad otkrivati izvanredne situacije na društvenim mrežama? Jeste li vi tamo normalni?”, uzrujano je reagirao Putin. 

(VIDEO) ŠOKANTNE SCENE: Osam kuća završilo u moru nakon što se na sjeveru Norveške otvorilo golemo klizište!

 




 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.