Foto: Youtube/Screenshot

PUCNJAVA U SALONIMA ZA MASAŽU: Ubijeno najmanje osam osoba, policija uhitila osumnjičenoga!

Autor: Daniel Radman

Najmanje osmero ljudi ubijeno u pucnjavama u američkom gradu Atlanti i okolici. Ubojstva su se dogodila na tri lokacije, a povezuje ih to što su sva mjesta zločina bili saloni za masažu.

Policija zasad utvrđuje okolnosti i povezanost spomenutih događaja, a prema prvim informacijama imaju i osumnjičenika, 21-godišnjeg Roberta Aarona Longa. On je uhićen dok je bio u bijegu, 240 kilometara od Atlante, a policija smatra kako postoji ‘velika vjerojatnost da je sudjelovao u svim napadima’.

Prvo ubojstvo dogoodilo se u salonu za masažu pedesetak kilometara od Atlante, gdje su ubijene četiri a ozlijeđene dvije osobe. Potom je pohod nastavljen u samoj Atlanti, u dva lokala ubijene su dvije osobe.

Policija je priopćila da su među poginulima sedam žena i jedan muškarac, a šest osoba bilo je azijskog porijekla.

Motiv ubojice zasad nije poznat.

Foto: Youtube/Screenshot

Guverner savezne američke države Georgije Brian Kemp pohvalio je akciju policije koja je Longa uhitila bez ikakvih incidenata na autoputu. Dodao je da su svi sada “u molitvama za žrtve ovog zastrašujućeg nasilnog čina.”




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.