PRVO JE UBIO DJECU PA PUCAO U MAJKU! Jeziva kronologija masakra u Cetinju: I dalje nije jasno kako je sumanuti Vuk umro, dvije su teorije

Autor: Dnevno.hr

Nakon stravičnog masakra u Cetinju javnosti se obratio šef crnogorske policije Zoran Brđanin,potvrdivši da je danas ubijeno 11 ljudi, među kojima i dvoje djece.

Brđanin je pritom otkrio i nove detalje sablasnog pohoda Vuka Borilovića, 34-godišnjaka iz Crne gore.

“Danas je tragičan dan ne samo za Cetinje, nego za cijelu Crnu Goru. Ljudski životi su najvrijedniji i nenadoknadivi, a danas smo izgubili 11 građana i građanki, među kojima i dvoje djece”, rekao je šef crnogorske policije i otkrio kako su ubijeni mališani imali osam i 11 godina.

Prvo upucao djecu

“Suosjećam s obiteljima stradalih i u svoje osobno ime i u ime Uprave policije upućujem im na ovaj način izraze najdubljeg saučešća, a pošto u trenutku ovog događaja nisam bio u Podgorici, krenut ću večeras i na Cetinje. Također, nadam se da će se ozlijeđeni brzo i uspješno oporaviti”, nastavio je.

“Prema za sada poznatim okolnostima, danas oko 15.30 sati tridesetčetvorogodišnji muškarac V.B., sa Cetinja, pucao je na obitelj, čiji su članovi boravili u prostorijama njegove kuće kao podstanari u naselju Medovina. On je, tom prilikom, upotrebom vatrenog oružja – lovačke puške – lišio života dvoje djece, jedno starosti osam, a drugo jedanaest godina i ranio njihovu majku koja je u medicinskoj ustanovi podlegla ozljedama. Potom je izašao i pucao iz istog vatrenog oružja na stanovnike ovog naselja kojom prilikom je lišio života još sedam osoba, a ranio šest.

Vuka je ubio sugrađanin?

Po pozivu građana, na mjesta događaja su upućeni policijski službenici kojom prilikom je u razmjeni vatre teško ranjen jedan policijski službenik. Za sada nije jasno što je potaklo V.B. na ovako gnjusan čin, kojom prilikom je i sam lišen života“, rekao je dodavši da se okolnosti cjelokupnog događaja, uključujući i lišenje života Vuka Borilovića i dalje utvrđuju te da će javnost na vrijeme biti obaviještena o svim detaljima.

“Želim izraziti nadu da više nikad nećemo svjedočiti ovakvoj tragediji u Crnoj Gori. Vjerujem da svi poštujemo bol obitelji, a zahvaljujem medijima na korektnom odnosu u dosadašnjem izvještavanju i apeliram da se sa maksimalnim oprezom nastavi izvještavanje”, zaključio je.




Crnogorska tužiteljica Andrijana Nastić potvrdila je za TVCG da je ubijeno dvoje djece, kao i da se sumnja da je napadača ubio sugrađanin, a ne policija kako se to moglo čuti ranije.

OTKRIVEN MORBIDAN POVOD POKOLJA U CETINJU? Ovo je lice čovjeka koji je ubio 11 ljudi: Nedavno se liječio na psihijatriji




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.