Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

PRETRPIO SRČANI UDAR DOK JE VOLONTIRAO NA BANIJI!? Stanje Ranka Ostojića je bolje, liječnici ga probudili iz inducirane kome!

Autor: I.Br.

SDP-ov Ranko Ostojić jučer je pretrpio infarkt, nakon kojeg je zaprimljen u splitski KBC, gdje je odmah podvrgnut operativnom zahvatu, a gdje mu je ugrađena srčana premosnica. Jutarnji list danas piše da se Ranko Ostojić dobro oporavlja nakon operacije.

Doznaje se da je u srijedu ultrazvuk srca bio nešto bolji, a poslijepodne je probuđen iz inducirane kome i kontaktibilan je. Stanje mu je bolje.

Inače, nakon što je bio zaprimljen u splitsku bolnicu Ostojić je bio podvrgnut pretragama koje su utvrdile da je infarkt pretrpio tri, četiri dana ranije.

Izvori iz SDP-a govore da je navodno srčani udar dobio na Baniji gdje je stalno volontirao nakon razornog potresa i pomagao tamošnjem stanovništvu u saniranju posljedica katastrofe koja ih je zadesila.

Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.