Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

‘PRESVLAČE SE KAPUTI, MIJENJAJU ŠEŠIRI’ Grmoja: ‘Rekao sam da su covid potvrde besmislene od početka’

Autor: Dnevno.hr

Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja izjavio je u četvrtak da smatra da su covid potvrde besmislene od samog početka jer, kako kaže, nisu epidemiološka mjera.

“Počeli su se presvlačiti kaputi i mijenjati šeširi… ono što je narod rekao potpisima za referendum i ono što ozbiljna struka govori mjesecima sada će početi govoriti mnogi, da covid potvrde nisu epidemiološka mjera”, poručio je Grmoja i podsjetio kako Most od početka govori da covid potvrde nemaju smisla jer i cijepljeni mogu širiti zarazu.

U Saboru je istaknuo da Most nije nikada ni riječ rekao protiv toga da se ljudi cijepe, posebno stariji i imunokompromitirani, ali da isto tako ne dopušta da se “isključi zdrav razum”.

“A zdrav razum odavno govori da se moramo vratiti normalnim životima i živjeti s virusom kao što je čovječanstvo živjelo sa svim virusima u prošlosti”, naglasio je Grmoja.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.