PRESUDA JE PRAVOMOĆNA, NEMA DALJE! Manijak koji je mlatio žene u Splitu ‘dobio je svoje’: Evo koliko će se hladiti u zatvoru

Autor: Dnevno.hr

Visoki kazneni sud danas je potvrdio odluku splitskog Županijskog suda da je Aleksandar Nišević (30), manijak koji je premlatio dvije žene na ulici, pravomoćno osuđen na 11 i pol godina zatvora.

Podsjetimo, radilo se o dva doista brutalna napada na žene sredinom srpnja 2021. godine koja su snimile kamere.

Svoj sumanuti pohod Nišević je započeo u sedam ujutro na terasi kafića u Splitu gdje je 53-godišnjakinju upitao čašu vode. Kada je krenula silaziti niz stepenice divljački ju je staklenom bocom udario po tjemenu. Kada je pala nastavio ju je mlatiti sve dog ga nije uočila prolaznica koja je počela vrištati.

Za par sati Nišević je ponovno napao, ovog puta 41-godišnjakinju koja se zatekla ispred zgrade na Blatinama. Prvo ju je udario kamenom u glavu, a potom ju je šakama tukao na tlu, sve dok ga nisu primjetili stanari okolnih zgrada.

Tijekom suđenja Nišević je tvrdio da je nevin i da nikad nije napao te žene.

Ubio i vlastitog djeda?

U kaznu zatvora su mu, osim za dva pokušaja ubojstva, uključene i uvjetne osude za krađe.

Osim toga, čeka ga i suđenje u Sisku, gdje je protiv njega nedavno podignuta optužnica za ubojstvo vlastitog djeda krajem 2019.




Tijekom svađe s 89-godišnjakom, iako je znao da je lošeg zdravlja, udario ga je najmanje jednom metalnom posudom po glavi, a kad je nesretni starac preminuo, odnio je tijelo u šumu, sumnja se.

Tek treba vidjeti snagu dokazne građe ovom slučaju imajući u vidu da su dijelovi tijela žrtve pronađeni tek dvije godine nakon zločina, kao i da je nestanak Miloša Niševića prijavljen neko vrijeme nakon što je ubijen.

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.